0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEPRIJATNOST NA PUTU: Vrščani ostali blokirani u Bosni, na debelom minusu

Objavljeno: 28.02.18 u 22:40

Košarkaši Vršca prolaze kroz vrlo neprijatnu situaciju na njihovom putu ka Mostaru, gde treba da odigraju meč u ovkviru druge ABA lige.

Čini se da košarkaši našeg tima neće uskoro stići na svoje odredište, a razlog tome je protest boraca koji su blokirali glavne magistrale i ostavili putnike „zarobljene“ na drumu u velikom minusu.

Vrščani bi svoj meč sa ekipom Zrinjskog trebali da odigraju sutra, ali s obzirom na razvoj situacije sada je pitanje hoće li se meč odigrati u predviđenom terminu.

Koliko smo uspeli da saznamo kolona je kilometarska, svi stoje u mestu. Na sreću, uspeli smo da se vratimo nekoliko stotina metara dalje i da stanemo na jednoj pumpi, tako da je sada malo bolje. Nije prijatno, ali za sada je, bar što se nas tiče, sve pod kontrolom. Nalazimo se u toplom. Takođe i imamo goriva. Sve vreme smo u kontaktu sa našim sutrašnjim domaćinima, ekipom Zrinjskog, ali i čelnicima ABA lige i čekamo dalja uputstva-, rekao je direktor Vrščana Predrag Kanački.

Ova situacija pomalo je podsetila na dramu koju su 2012. godine proživeli košarkaši tadašnjeg Hemofarma, koji su početkom februara ostali zavejani i bez hrane na putu ka Širokom Brijegu, a nadamo se da će se ova situacija uskoro razrešiti i da će naš tim ubrzo nastaviti svoj put.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter