0
Košarka

FOTO: Twitter

NEKA SE DŽORDAN ZABRINE ZA MESTO: Rivers oduševljen Marjanovićem- Nezaustavljiv je, podigao nas je kad je bilo potrebno

Objavljeno: 28.02.18 u 21:13

Košarkaši Los Anđees Klipersa sinoć su obedili Denver sa 122:120, a u ovoj važnoj pobedi u borbi za plej-of veliku ulogu odigrao je Boban Marjanović.

Srpski centar maksimalno je iskoristio prvu značajniju minutažu od dolaska u Kaliforniju i za 15 minuta na terenu ostvario učinak od 18 poena, šest skokova i dve ukradene lopte.

Ono što treba istaći jeste da je Marjanović sve poene postigao u momentima kada su Klipersi jurili prednosti Nagetsa i tako pokrenuo ekipu koja je bila na ivici poraza.

Sjajnom partijom srpskog reprezentativca bio je oduševljen i trener tima iz Los Anđelesa, Dok Rivers, koji je nakon utakmice u superlativima govorio o popularnom Bobiju.

– Na treningu nismo mogli da ga zaustavimo u pik-en-rolu i odmah sam rekao saradnicima da će igrati. Planirao sam da ga ubacim u vatru, a on je odlično odradio posao. Bilo je problema u napadu, Marjanović je ušao u igru, bilo nam je potrebno da nas neko podigne i on je to dobro odradio. Ovo je velika pobeda za nas – rekao je trener Klipersa.

Tokom utakmice se u nekoliko navrata jasno videlo da Marjanoviću usled žestokih duela pod košem ponestaje snaga, ali ipak nije želeo da stane sada kada je napokon dobio šansu.

-Videlo se da je Marjanović bio primoren. Mislio sam da će u nekom trenutku i da padne, ali nisam želeo da ga izvodim iz igre. Odmah sam pozvao tajm-aut i rekao mu da malo odmori jer nisam želeo da ga menjam. On mi je rekao da ne želi da izađe. Sjajno – oduševljen je dodao Rivers.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter