0
Evroliga

KAKVA ĆE BITI REAKCIJA EVROLIGE: Janakopulos ne haje za suspenziju, već gura prst u oko Bartomeuu

Objavljeno: 28.02.18 u 20:10

Vlasniku Panatinaikosa juče je određena zabrana prisustva utakmicama najelitnijeg evropskog takmičenja, ali izgleda da on za ove odredbe baš ne mari mnogo.

Evroliga je Dimitrisu Jankopulosu odredila suspenziju od pet meseci, tokom kojih neće moći da prisustvuje mečevima pod njenom organizacijom, ali i novčanu kaznu od 60.000 evra,

Ipak prvi čovek „zelenih“ izgeda nema nameru da propusti susret sa najvećim rivalom, ekipom Olimpijakosa, već po svaku cenu želi da se nađe u „OAKI“.

Videćemo kakva će biti reakcija čelnika najelitnijeg evropskog takmičenja, ukoliko se Janakopulos sutra ogluši o njihove naredbe, a prvi čovek Evrolige Đordi Bartomeu u nekoliko navrata je rekao da neće trpeti nikakvo nepoštovanje.

Podsećamo, vlasnik atinskog tima suspendovan je zbog učestalih komentara na račun suđenja, kao i uvredljivih komentara na račun Evrolige, a kazna je sa prvobitnih godinu dana zabrane prisustva mečevima preinačena na pet meseci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter