6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UVEK UZ PARTIZAN: Pavlović prokomentarisao slavlje crno-belih u Kupu, a otkrio i kakva je situacija što se tiče povratka na teren

Objavljeno: 27.02.18 u 23:40

Lubimac navijača Partizana pomno prati voljeni klub, za koji veruje da bi uskoro mogao da se vrati na staze stare slave.

Nakon zavidne NBA karijere, Saša Pavlović je rešio da pred kraj karijere ostvari dečački san i zaigra za crno-bele, sa kojima je stigao i do titule prvaka Srbije.

To je bila i poslednja titula koju je Partizan osvojio, a zatim sledio niz od nekoliko sušnih godina, koji je konačno prekinut ove sezone, osvajanjem Kupa Radivoja Koraća.

– Partizan je potpuno zasluženo slavio. Imaju kvalitet i za titulu u Superligi Srbije. Pratim ih stalno, ako ne u hali na utakmicama, onda pored TV-a svakako. Sigurno u narednim godinama mogu da se vrate i u Evroligu-, rekao je Pavlović za „Nezavisne novine“

Što se tiče njegove karijere, ona je ipak završena, pošto je sada zaokupljen potpuno drugačijim „Poslom“.

– Karijera je definitivno završena, više neću igrati. Sada radim kao vozač. Razvozim svoju decu. Vozim ih do vrtića, škole, na treninge i tako sve u krug, dodao je Saša Pavlović.

0
0

6 Komentara

  1. oprosti taj je nekada igrao u NBA ligi i naravno u instituciji, njegovoj košarkaškoj ljubavi koja se zove PARTIZAN i vrlo vrlo poznat široj svetskoj košarkaškoj javnosti, za razliku od pojedinaca koji su igrali u prekrštenom a pre toga ugašenom klubu.

    0
    0
    Odgovori
    • Та самозвана институција која је у ствари цело време проституција прекрштена је још 2010 године.Ако не верујеш ти питај Додика.А,успут питај и Дула бившег цигана,варвара па на крају гробара где заврши 5 милиона евра од тог прекрштавања.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter