4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

UNOSI NEMIR U SVAKU ODBRANU: Partizanu bi gol sigurno bio bliži u Plzenu, da se Stojke ‘sjurio’ ka šesnaestercu Čeha (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.18 u 00:17

Šta bi bilo, kad bi bilo… Veliko je pitanje, ali mogao je Stojke da proba u napadu Plzena.

I imao je želju golman Partizana da u finišu utakmice ‘poseti’ šesnaesterac češkog tima, ali se sa time nije složio Miroslav Đukić.

Dobro je poznata priča o tome da je Vladimir Stojković u mlađim kategorijama igrao napadača, pa da se tek u jednom trenutku preorijentisao, stavio rukavice i zauseo mesto na gol liniji. Još uvek u Stojketovim žilama zna da proradi ta napadačka strast, voli da krene napred makar to bilo i nekoliko metara od svog kaznenog prostora samo kako bi odradio posao koji je, realno, mogao i štoper.

U 93. minutu meča sa Viktorijom, Stojković je uhvatio zalet ka kaznenom prostoru rivala kada je dosuđen prekid za centaršut crno-belih. Međutim kada se konsultovao sa šefom struke, Stojković nije otrčao u kazneni prostor Plzena, već je ostao blizu centra te ‘ispao’ u kontra napadu iz kojeg su Česi overili pobedu.

A šta bi bilo da je Stojković učinio da Partizan ima još jednog igrača više u šesnaestercu Viktorije, to ne znamo. Znamo jedino da golman crno-belih pravi ozbiljne probleme kada ode u napad. Ako ništa drugo – pometnju.

Dvaput ove sezone se dešavalo da nakon prekida u situaciji kada Partizan gubi rezultatom 1:0 u 95. minutu, crno-beli postignu gol. U oba navrata se u kaznenom prostoru rivala našao Vladimir Stojković.

Prvo kada je bio i asistent Evertonu Luizu u prvom delu sezone protiv Napretka:

(Izvor: YouTube/Video snimci)

Kao i protiv Zemuna proteklog vikenda:

(Izvor: YouTube/AMVIDEO7S)

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter