0
Evropske lige

PRIMERA: Moreno u sudijskoj nadoknadi srušio Real na ‘El Pratu’!

Objavljeno: 27.02.18 u 22:07

Fudbaleri Espanjola napravili su veliko iznenađenje u 26. kolu španskog šampionata, pošto su na domaćem terenu savladali ekipu madridskog Reala.

Heroj pobede Katalonskog kluba bio je Đerard Moreno, koji je u trećem minutu sudijske nadoknade iskoristio asistenciju Sehija Garsije sa desnog krila i snažnim udarcem doneo ogromno slavlje na stadionu „Kornenja-El Prat“.

Može se reći da je Espanjol na ovoj utakmici ostvario zasluženu pobedu, protiv Reala koji je na ovoj utakmici nastupio bez Kristijana Ronalda, Tonija Krosa, Marsela i Luke Modrića.

Ispostavilo se da je to bilo nenadoknadivo za „kraljevski klub“, koji je večeras pružio jednu izuzetno bledu partiju i prekinuo niz od pet uzastopnih pobeda u svim takmičenjima.

Sa druge strane Espanjolu je ovo bila prva pobeda nad Realom posle više od jedne decenije, kojom su prekinuli seriju od sedam utakmica bez slavlja.

Primera 26. kolo

Utorak:

Espanjol – Real Madrid 1:0 (0:0)
(Moreno 93)

Đirona -Selta

Sreda:

Atletik Bilbao-Valensija
Hetafe-La Korunja
Malaga-Sevilja
Atletiko Madrid
Leganes-Viljareal

Četvrtak:
Betis-Real Sosijedad
Las Palmas- Barselona
Alaves -Levante

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter