0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORUKA SA ‘KROVA’: Idemo na Marakanu da pokažemo kakav fudbal igra Voždovac!

Objavljeno: 27.02.18 u 15:10

Igrači Voždovca, Nikola Srećković i Borko Duronjić su u timu kola ove nedelje.


‘Zmajevi’ su srušili ‘čarapane’ u meču koji je obilovao uzbuđenjima, gde je viđeno pet golova i u meču koji vraća publiku na stadion Nikola Srećković je golgeterski bio raspoložen i u pripremnom delu, niz je nastavio i u borbi za bodove.

– Pobeda nad Napretkom nam je donela mir, utakmica nam je bila jako bitna u ostvarivanju naših ciljeva i pre svega plasmana u plej of. Veoma je važno da smo meč prelomili u pravom trenutku u našu korist. Posledica toga je odlična atmosfera u svlačionici. Lično srećan sam što sam postigao dva gola i što sam pomogao ekipi da dođe do tri nova boda. Golovi mi mnogo znače na samopouzdanju i nadam se da će ih biti još više – istakao je Nikola Srećković, igrač utakmice protiv Napretka i strelac dva pogotka.

Za vikend sledi beogradski derbi, a Srećković zna kako se postižu golovi u takvim mečevima.

– Već se okrećemo sledećem meču. Meč sa Zvezdom je pravi fudbalski praznik. O rivalu ne treba trošiti reči, jer znamo o kakvoj se ekipi radi. Mi se ne plašimo nikoga, što smo i pokazali u ranijim duelima sa istim protivnikom i idemo na najveći stadion u Srbiji da pokažemo kakav fudbal igra Voždovac, ali se i nadamo pozitivnom rezultatu.

Nikola kao pravi profesionalac na sve misli, ali i o svakom:

– Ovu priliku koristim da se zahvalim navijačima na podršci protiv Kruševljana, ali i da ih pozovem da budu uz nas i na narednom meču protiv Zvezde.

– Uz sve to, želim i brz oporavak našem prijatelju kluba, članu uprave Aleksandru Bambuloviću popularnom Macanku, koji ne propušta ni jedan naš trening, ali ni utakmicu. Želim mu da se što pre vrati na krov i da se svi zajedno radujemo novim uspesima.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter