0
ATP

Tennis Tenis Davis Cup Quarter Final Srbija v Spanija Viktor Troicki and Nenad Zimonjic (SRB) v Pablo Carreno Busta and Marc Lopez (ESP) Beograd, 08.04.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ATP DUBAI: Poraz Zimonjića na startu dubla, može da ga osveti drugi Srbin

Objavljeno: 27.02.18 u 14:50

Srpsko-španski dubl koji čine Nenad Zimonjić i Marsel Granoljers-Pujol završili su učešće na turniru u Dubaiju već na startu.

Bolji od njih bili su Amerikanac Radživ Ram i Hrvat Ivan Dodig, koji su posle preokreta i velike borbe došli do plasmana u drugu rundu.

Zimonjić i Granoljers su prvi zapretili, napravili ‘brejk’, pa ga izgubili, a onda u tajbrejku sa 7:4 slavili osvajanje prvog seta.

Ipak, američko-hrvatski par je uzvratio vrlo brzo i lako, te je sa 6:2 izjednačio na 1:1 u setovima, a onda u dodatnom setu koji se igra na 10 osvojenih poena trijumfovali sa 10:6 i prošli dalje.

Rama i Dodiga u narednoj rundi ponovo bi mogao da sačeka srpski teniser, pošto će igrati protiv boljeg iz duela Štruf/Troicki – Hase/Midelkop.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter