1
Evropske lige

VEOMA ORIGINALNO: Šta je to tako važno Murinjo poručio Matiću putem ceduljice? (FOTO)

Objavljeno: 26.02.18 u 17:06

Nemanja Matić bio je jedan od najboljih pojedinaca u jučerašnjoj pobedi Manćester junajteda nad Čelsijem, a trener „crveneih đavola“ Žoze Murinjo je i te kako znao to da nagradi.

Tokom jučeršnjem susreta na „Old Trafordu“ mogi su primetili da je srpski vezista dobio ceduljicu sa porukom, koju mu je pri ulasku u igru doneo njegov saigrač Erik Baji.

Iako se u prvi mah mislio da je reč o nekoj taktičkoj zamisli ili zatatak koji je portugalski stučnjak namenio Matiću, to ipak nije bio slučaj.

Srpski reprezentativac je danas iznenadio pratioe na društvenoj mreži „Instagram“, objavivši sadržinu poruke koju mu je Murinjo uputio na jučerašnjem susretu, a ona je glasila: -Imaš tri slobodna dana-.

 

😆

Објава коју дели Nemanja Matic (@nemanjamatic) дана

0
0
1 Komentara
  1. Da napravi zuti, a posto bi da je rekao to bio kaznjen napisao je na papir, posle toga se Matic obracunava sa Rudigerom al ne dobija zuti, vec onda sa obe ruke sa ledja vuce igraca i pravi zuti. Otkrivena tajna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter