0
Ostali sportovi

FOTO: STEFAN ZUBANOVIĆ/U KLINČU

PANČEVO, GRAD BORILAČKOG SPORTA: Još jedan u nizu uspešan ‘Combat Challenge’, Radaković ‘provozao traktor’ – Truščeku pripao meč večeri (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.18 u 20:29

Po 12. put se u Pančevu održao MMA turnir ‘Combat Challenge’ koji je ponovo okupio veliki broj ljudi.

Pančevci su pokazali koliko vole borilačke sportove i do poslednjeg mesta ispunili Sportski centar u gradu na Tamišu.

U svom drugom profesionalnom meču je pobedu odlukom sudija upisao Milan Radaković protiv Nebojše Mršića. Ujednačena borba u kojoj je ipak Radaković bio konkretniji. Lak posao imao je Savo Lazić protiv Vranjanca Slađana Dragišića, kao i Nemanja Milošević i Vaso Bakočević te je do tada klub Car Dušan Silni imao stoprocentan učinak. Vladimir Jovanović Maradona je takođe slavio, da bi potom usledila jedna od zanimljivijih borbi ovog programa.

(Izvor: YouTube/U klinču)

Pred svoju publiku je uz silne ovacije izašao Marko Headhunter Radaković i ušao u kavez sa veoma tvrdim i nezgodnim hrvatskim borcem, Zoranom Traktor Đođem. Od starta je Pančevac napadao, dominirao u kavezu, uputio nekoliko dobrih i atraktivnih udaraca koji jesu prolazili, ali nisu bili dovoljni da obore stamenog Hrvata, već ga samo uzdrmaju. Iako je dobio dosta udaraca, Đođ je uspeo da izdrži ceo meč, ali je pitanje pobednika sudijskom odlukom bilo jasno i pre nego što je Radakovićeva ruka bila podignuta.

FOTO: STEFAN ZUBANOVIĆ/U KLINČU

Usledila su dva završna meča. Edis Bešić se odlično predstavio srpskoj publici u tek svojoj drugoj profesionalnoj borbi. Borac iz Bosne i Hercegovine je nokautirao Dalibora Milutinovića i na sjajan način okončao pretposlednju borbu večeri. U poslednjoj su rukavice ukrstili Ivica Trušček i Krsto Bukumirić. Još jedan Pančevac pred domaćom publikom, ali sa manje uspeha. Trušček je pokazao da je trenutno spremniji od Bukumirića koji je pružio veoma dobar meč, ali nije mogao da pobedi Hrvata.

Ovaj Combat Challenge je klučan i po pitanju borbe Radaković Trušček, oba borca su ostvarila veoma dobre pobede u Pančevu, te bi hrvatski borac konačno mogao da odgovor srpskom na borbu koja je trebalo da se već davno održi.

FOTO: STEFAN ZUBANOVIĆ/U KLINČU

Sportski centar u Pančevu je bio pun, a deo novca od prodatih ulaznica namenjen je Milošu Obrenoviću Dabi, kojem je nakon moždanog udara amputirana noga. Radi se o čoveku koji je i sam često organizovao slične događaje i poznatoj ‘gradskoj faci’ Pančeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter