0
Domaći fudbal

LUKA CUCIN: Mi deca Partizana smo ponosni na svaki trenutak proveden na terenu

Objavljeno: 26.02.18 u 17:26

Mladi fudbaler Partizana Luka Cucin rekao je da mu se ostvario dečački san debijem za prvi tim crno-belih, da postoji pritisak igranja u velikom klubu, ali da je na to spreman.

Cucin je juče debitovao za Partizan u utakmici protiv Zemuna (1:1), u 24. kolu Super lige Srbije.

-Prosto neverovatno, do juče sam sebe zamišljao kako igram na tom stadionu, a sada sam debitovao u prvom timu i ostvario dečački san. Za mene je velika privilegija i to što sam ove godine bio na prolećnom delu priprema na Kipru, što mi je umnogome pomoglo na samopouzdanju. Svaki dan sam upijao sve što oni rade, kako se ponašaju, kako treniraju, a prema nama novajlijama su imali odnos kao prema sebi ravnima i pomagali savetima-, rekao je Cucin za klupski sajt.

Upitan da li je osetio „težinu“ Partizanovog dresa, 19-godišnji desni bek rekao je da pritisak postoji, ali da se trudi da ga umanji.

-Mi deca Partizana smo učeni tome od malena i koliko god bilo teško ponosni smo na svaki trenutak proveden na terenu. Pritisak jača, obavezuje, a mi možemo da se sa njim nosimo-, naveo je on.

Cucin je asistirao kod izjednačujućeg gola Saše Zdjelara u četvrtom minutu nadoknade vremena.

-To je sve došlo kao nagrada za veliki trud, ali mi je svakako mnogo krivo zbog tog penala. Ali najvažnije je da ekipa nije pala i da smo nastavili još jače-, rekao je on i dodao da mu mnogo znači podrška saigrača.

Upitan da prokomentariše diskutabilan jedanaesterac, posle kojeg je Zemun poveo, Cucin je odgovorio:

-Penal ne želim da komentarišem, sve se vidi na snimku-.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter