1
Domaći fudbal

FOTO: sr.partizan.rs

JEDAN MANJE: Vezista napustio Partizan i otišao preko ‘grane’

Objavljeno: 26.02.18 u 14:05

Fudbalski klub Partizan je dva dana pred kraj prelaznog roka u svetu ostao bez veznog igrača, velike radilice na terenu.

Posle Saše Marjanovića, Petra Đuričkovića, Lazara Ćirkovića, Muhameda El Moniar i Evertona Luiza, još jedan igrač je napustio Humsku. Reč je o vezisti Milanu Radinu. On će karijeru nastaviti u Aktobeu iz Kazahstana.

– Kada sam dolazio u Partizan nisam znao da cu toliko zavoleti klub i medju igracima steci prave prijatelje.I kada je bilo tesko i nisam igrao uvek sam imao osmeh na licu jer mi je njihova podrska beskrajno znacila. Samo uz tu energiju koju svi imamo uspeli smo da osvojimo duplu krunu i da posle 12godina izborimo nokaut fazu Lige Evrope! Ali kako u zivotu to obicno biva u jednom trenutku kada dodjete do vrha putevi moraju da se razdvoje ,a vi da nastavite dalje!Hvala beskrajno mojim saigracima koji su uvek bili uz mene i sa kojima sam se i radovao i tugovao,svim navijacima ciji nas je aplauz nosio do duple krune i Lige Evrope,strucnom stabu,trenerima i svima koji vole Partizan i bili su iz nas i jesu i dalje! Momci,samo hrabro,sampionski – poručio je Milan Radin.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter