14
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Boaći napustio Zvezdu, potpisao trogodišnji ugovor

Objavljeno: 26.02.18 u 13:15

Saga oko odlaska Ričmonda Boaćija iz Crvene zvezde je završena, napadač iz Gane zvanično karijeru nastavlja u Kini.

Ričmond Boaći nije više fudbaler Crvene zvezde. Napadač iz Gane, kako je to HotSport i najavio, potpisao je trogodišnji ugovor sa Đangsuom. Zvezdi pripada 5,7 miliona evra na ime obeštećenja, dok će igrači pripasti između sedam i osam miliona evra. Ričmond Boaći je danas prošao preglede u Milanu u trening centru Intera, gde su Kinezi fiansijeri kluba.

Ričmond Boaći je ove sezone postigao 23 gola za crveno-bele na 23 utakmice. U Crvenu zvezdu je pre dve godine došao kao pozjamljeni igrač Latine, da bi prošlog leta potpisao ugovor kao slobodan igrač. U karijeri je igrao za Đenovu, Sasuolo, Juventus, Elče, Atalantu i Rodu.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

14 Komentara

  1. Bravo zvezdo od celsijevih 10 do kineski 5 bravo msm nemam reci veliki posao nema sta bravo terzicu bravo samo tako nastavite mhmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙁

    0
    0
    Odgovori
    • izvino dete, sta si ocekivao? Koja je uprava pre Terze prodala kojeg igraca za vise od milion? Koja je uprava smanjila dug sa 50 na 20 miliona, koja je uprava imala ovakav tim i stigli dokle su stigli u Evropi.. sve strucnjaci, ovo je odlican posao, Boaci je u prolaznoj formi, u sledecem roku ne bi mogli da ga prodaju za vise od 3 mil., jos zna se kada igrac obnovi povredu da se taj ne kupuje za velike pare. Ovo je premija, a ti idi uci skolu i mani se komentarisanja..

      0
      0
      Odgovori
  2. Mitrović je bio u Njukastlu, nije igrao ,ali je to bio dobar ugovor i za Anderleht, Partizan , za Mitrovića . Znači lova je bitna i ništa drugo, to je profezionalizam !

    0
    0
    Odgovori
  3. Srećno majstore, a zlobnici nek puknu od zavisti. Nije bitno gde igraš nego status i Zvezdin interes , to je super ugovor za sve !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter