0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NBA: ‘Eksplozija’ Srba u Americi, nova sjajna partija Bogdana Bogdanovića protiv Lejkersa! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.18 u 09:11

Srpski bek je bio najbolji u timu Sakramento Kingsa, ali sinoć nije mogao da povede svoje saigrače do trijumfa.

Los Anđeles Lejkersi su protiv Kraljeva ostvarili trijumf rezultatom 113:108.

Tokom prve deonice se igrao egal i prednost su imala oba tima, ali nijedan preko pet poena razlike. Već krajem te četvrtine se uočava nešto ofanzivnija igra Kingsa koji do poluvremena stiču ozbiljniju prednost, a na samom početku drugog dela meča stižu i do dvocifrenog vođstva od plus deset, što je ujedno bila najveća prednost koju je neka ekipa imala na ovoj utakmici danas. Sredinom trećeg kvartala se desio veliki pad u igri Sakramenta kada Lejkersi dolaze do preokreta i čuvaju vođstvo do kraja treće četvrtine. Zanimljivu završnicu obećava povratak Kingsa u poslednjih deset minuta, međutim nakon što tim iz Los Anđelesa odbija novi nalet rivala, Lejkersi bez većih problema stižu do pobede u završnici.

Kentavijus Kaldvel-Poup je bio najkorisniji igrač meča sa 34 poena, dok je najbolji u redovima Sakramenta bio Bogdan Bogdanović koji je ubacio 21 uz šest skokova i četiri asistencije. Badi Hild je postigao isto toliko, dok je Vili Koli-Štajn imao 18 poena i 15 skokova.


(Izvor: YouTube/Ximo Pierto)

Nastup je noćas u NBA ligi upisao i Nemanja Bjelica, i to kao starter za Minesota Timbervulfse u pobedi nad Čikago Bulsima od 122:104. On je za 32 minuta koliko je proveo na parketu postigao osam poena, a uz to je imao sedam skokova i četiri asistencije.

NBA, rezultati:

Orlando Medžik – Filadelfija 76ers 105:116
Memfis Grizlis – Majami Hit 89:115
Boston Seltiks – Njujork Niks 121:112
Oklahoma Siti Tander – Golden Stejt Voriors 80:112
Čikago Buls – Minesota Timbervulfs 104:122
Portland Trejlblejzers – Finiks Sans 106:104
Dalas Meveriks – Juta Džez 90:97
LA Lejkers – Sakramento Kings 113:108

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter