0
Košarka

FOTO: STARSPORT

TO BI BILA ‘BOMBA’: Bek Atlante okačio montažu u dresu Zvezde, raspituje se o plaćanju – internet ‘zapalili’ navijači sa ubeđivanjem (FOTO)

Objavljeno: 25.02.18 u 18:11

Navijače Crvene zvezde je danas preko društvenih mreža iznenadio američki košarkaš.

Priče o jačanju tima su aktuelne tokom cele sezone na Malom Kalemegdanu nakon što je letos ‘rekonstruisan’ tim.

Jedan od onih američkih košarkaša koji je svoj put do NBA gradio preko Evrope jeste Malkolm Dilejni. Bek Atlanta Hoksa trenutno ne nastupa za ovaj NBA tim zbog povrede kolena od pre nekoliko utakmica zbog čega će nešto duže biti van terena.

Nekadašnji igrač Šalona, Budiveljnika, Bajerna i Lokomotive je ‘raspalio’ navijače objavom na društvenoj mreži Tviter gde se raspitivao o tome da li se u Crvenoj zvezdi isplaćuju plate na vreme, a uz to se našla i fotografija samog Dilejnija u dresu šampiona Jadrana.

To je bilo dovoljno da se navijači Zvezde ‘sjure’ na profil Amerikanca i krenu sa porukama ubeđivanja da pojača njihovu ekipu.

Podsećanja radi, Dilejni je i ranije ‘tvitovao’ o Zvezdi, a najčešće je preko društvenih mreža delio svoju impresioniranost Delijama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter