0
Košarka

FOTO: STARSPORT

AKCIJA USPELA: Obezbeđena lepa suma od prodaje Veličkovićevog dresa, novac usmeren na pomoć navijaču Partizana

Objavljeno: 24.02.18 u 17:10

Nankon osvajanja Kupa u Nišu, kapiten košarkaša Partizana se priključio akciji prikupljanja pomoći za jendog navijača crno-belih.

Dres u kojem je Novica Veličković predvodio crno-bele do trofeja u Kupu Radivoja Koraća, prodat je na aukciji za 120.000 dinara, a kompletna suma biće uplaćena na račun Dragana Pajića.

Pajić koji je veliki navijač Partizana, rođen je sa teškim deformitetom lica i do sada je imao čak 25 korektivnih operacija. Za novu je neophodno prikupiti sumu od 10.000 evra, a u toj borbi ima veliku pomoć od strane sportista i rukovodstva voljenog kluba.

Pre  Veličkovića, ovu akciju podržao je i kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić, čiji je dres na internet aukciji prodat  za 90.000 dinara.

Kako se dodaje u saopštenju organizacije „Zajedno za život“, svi koji su u mogućnosti takođe mogu poslati SMS sa brojem 454 na broj 3030 ili donirati sredstva za operaciju Dragana Pajića na sledeće brojeve računa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter