0
Ostali sportovi

TEKVONDO: Srebro za Milicu Mandić na turniru u Egiptu

Objavljeno: 24.02.18 u 21:42

Srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić osvojila je danas srebrnu medalju na turniru G2 kategorije u Aleksandriji u kategoriji do 73 kilograma.

Mandićeva je na startu savladala Italijanku Danijelu Rotolo 14:2, zatim je bila bolja od Nemice Aleme Hadzić 6:2, dok je u finalu na zlatan bod izgubila od odlične Nafije Kus iz Turske.

– Imala sam tri meča danas i zadovoljna sam prikazanim borbama. Iako sam izgubila finale, videla sam napredak. Radujem se daljem radu i izazovima, jer je ovo sve priprema za Evropsko prvenstvo – rekla je Milica Mandić, prenosi Tekvondo klub Galeb.

Drugog dana turnira u Egiptu takmiče se Tijana Bogdanović (do 53 kilograma), Vanja Stanković (do 49 kg) i Damir Fejzić (do 74 kg).

– Očekujemo dobar nastup i drugog dana takmičenja. Tijana, Vanja i Damir su spremni za izazove koji ih očekuju – rekao je trener Dragan Jović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter