7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Boaći spakovao kofere, sledi selidba u novi klub!

Objavljeno: 23.02.18 u 09:25

Ono o čemu se govori već duži period sada se konačno bliži realizaciji i Ričmond Boaći napušta „Marakanu“.

Ponuda je prihvaćena, a ostaje da se definisu detalji i usledi potpis ugovora. Kako saznaje HotSport predstavnici Đingsua Suninga stižu u Beograd, na finalizaciju posla sa Crvenom zvezdom i Ričmondom Boaćijem, koji je korak od selidbe u Kinu.

Ganjanin je dobio ekstra uslove za dvogodišnji ugovor, mnogo bolje nego što bi imao u Evropi, a od njega se očekuje da bude naslednik Martineza koji je prešao u Viljareal.

Napadač crveno-belih je za godinu dana od dolaska iz Latine, gde nije bio standardan „oživeo“ karijeru u crveno-belom dresu i klubu doneo obeštecenje od oko 5,7 miliona evra !?

Ovo je super posao za ove strane, ali trener Milojević ostaje bez bitnog aduta u trci za titulu i Kup pošto je Boaći upisao za Zvezdu čak 42 gola u tri takmicenja.

Crveno-belima ostaje Pešić, ponekad ovu ulogu može da odigra i Ben, a svakako da priliku čeka i mladi Joveljic. Naravno, za naredno leto se planiraju dva ekstra napadača i brzo će se krenuti u izbor, što je zadatak sportskog sektora.

0
0

7 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter