0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OVO BI BILA BOMBA: Bamberg na Trinkijerijevo mesto dovodi legendarnog NBA trenera?

Objavljeno: 22.02.18 u 19:21

Nedavno je nemački šampion raskinuo saradnju sa harizmatičnim italijanskim stručnjakom i sada intezivno traže njegovu zamenu.

Nedavno se špekulisalo da bi na klupu Brose Basketa mogao da sedne i bivši trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, ali po svemu sudeći od toga nema ništa.

Ipak danas se pojavila informacija da su Nemci kontaktirali legendarnog Lerija Brauna, koji je tokom svoje karijere predvodio mnoštvo NBA timova, među kojima i Detroit Pistonse sa kojima je 2004. godine uzeo šampionski prsten.

Takođe Braun je tokom svoje bogate trenerske karijere osvajao i NCAA šampionat sa ekipom Kanzasa, a poslednji angažman imao je 2016. godine kada je predvodio Sautern Metodist univerzitet iz Dalasa.

Dok ne reše pitanje trenera Bamberg će predvoditi dosadašnji Trinkijerijev pomoćnik Ilijas Kancuris, a prvi ispit imaće u petak protiv Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter