11
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

HRABRA IZJAVA: Čelnik crno belih poručio ‘igraćemo četvrtfinale’

Objavljeno: 22.02.18 u 13:39

Večeras crno-beli gostuju Viktoriji iz Plzena u šesnaestini finala Lige Evrope.

Česi su u boljoj poziciji, ali za nijansu pošto imaju samo prednost od gola u gostima.

Međutim u Partizanu su optimisitični. Pogotovo kada je reč o prvom čoveku kluba, Miloradu Vučeliću koji misli da ovo nije poslednje evropsko putovanje u ovoj sezoni, naprotiv. Predsednik Partizana je najavio još dva:

– Očekujem još dva evropska putovanja, što znači da ćemo igrati u četvtfinalu, kazao je Vulićević za ‘Žurnal’.

0
0

11 Komentara

  1. Sad mogu na igricama cela uprava da odigra cetvrt finale a Djukic da im da taktiku koju je primenio u Ceskoj, mozda upali u igrici to, e profdsionalci pokrijte se, neko leba nema da jede a vi koliko ste placeni nezasluzujtete pola vasih plata, radije uloziti u sirotista i socijale a vama jedva 30% posto dati, revidirati im ugovore, i za svaki kiks po 20% skidati od ugovora, pa neka se nauce pameti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cujete li vi ovo grobosi…ja znam da vi znate od mrava napraviti slona ali ovo sto je izjavio Vucelic mislim da je prevazisao sve grobare ..Partizan u cetvrtfinalu haha to je moguce jedino ako im Kokeza posalje svoje sudije hahaha..

    0
    0
    Odgovori
    • Наш ,,слон” макар траје још неколико сати… а ваш слон је завршио причу још јуче

      0
      0
      Odgovori
    • Ko beše taj Kokeza potpresednik Fk Crvena Zvezda bio, a vama prošle godine sve rešene utakmice sem dve, znači samo ste jednu od te dve trebali da pobedite i to je to i vi niste uspeli, vama da su sinoć doveli Maja Vujovića da sudi vi ne bi pobedili. No gde je Boaći što je trebao da bude prva violina Čelsija.

      0
      0
      Odgovori
    • Ako prodjemo plzen i izvucemo cska u osmini finala igracemo cetvrt finale pavijane, jer smo od vas za klasu jaci.. Mi u timu imamo sve majstore, a vi bukve, zato i niste mogli da prodjete prosecnu ekipu cska..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter