10
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Legendarni italijanski stručnjak uzima Boaćija, Zvezda pristala, evo koja je cifra u pitanju!

Objavljeno: 22.02.18 u 16:50

Crvena zvezda i Ričmond Boaći se najverovatnije rastaju do kraja nedelje, UO Crvene zvezde zasedao i rekao ‘da’!

Ričmond Boaći je sada na potezu. Upravni odbor Crvene zvezde je danas zasedao i rekao ‘DA’. Napadač iz Gane za 5,7 miliona evra napušta stadion ‘Rajko Mitić’.

Novi klub Ričmonda Boaćija mogao bi da bude Đangsu, koji sa klupe predvodi legendarni Fabio Kapelo. Ganijcu bi po ugovoru prilao 1,2 miliona evra godišnje.

Ponuda je dostavljena menadžeru Ričmonda Boaćija, očekuje se da igrač donese odluku do kraja nedelje. 

0
0

10 Komentara

  1. Ono što je sigurno je to da Boaći neće otići u Kinu u tim koji vodi Fabio Kapelo, zbog toga što je Boaći bio 4 godine rezerva u 4 italijanska kluba, pa Kapelo zna ko je Boaći. Ponovo se radi o izmišljenim događajima-konfabulacijama ovog genijalnog menadžmenta Zvezde. Ako ode u Kinu Boaći može jedino u II ligu Kine, u fc Neo Mongol ili FC Ding Dong!

    0
    0
    Odgovori
      • Znam po komentaru da si ti „Sergio“ veoma blizak ovom genijalnom menadžmentu Zvezde, poznatom po transfer promašajima. Kakav menadžment takav i tvoj komentar. Čisti iskorak u prazno! Znaš kada će „strašni“ strelac Boaći otići u klub koji trenira Fabio Kapelo?! Odgovor: Kada na vrbi rodi engleska trava, uredno podšišana, o kojoj ćeš se ti brinuti!

        0
        0
        Odgovori
    • Tako je brale,oni idu do te mere da navijaju da se povredi Boaci ,eventualno završi karijeru .Mi smo čoveka uzeli za 0€ a otići će za 5,7 to je ono sto njih jako boli
      Ali u njihovom imaginarnom svetu Boaci ne postoji ,oni se na taj način leče .Uvek mi je zanimljivo da čitam koliko se muče sa svojim botovskim mudrostima

      0
      0
      Odgovori
  2. Zbogom titulo. Juče se videlo da nam nedostaju i Boaći, a i Kanga. Tako da je ovo pucanj u noge. Ali postoji valjda neko ko razmišlja o ovome. Ili je pak Terza zatvorio sve utakmice do kraja.Sportski pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • „Nenade“ potpuno si u pravu nedostajao nam je Boaći ali da popravi svoj perosek! Samo da te podsetim da je Boaći igrao svih 6 utakmica (540 minuta) u grupnoj fazi lige Evrope i da je postigao svega 1 gol i nije imao ni jednu asistenciju. Znači na svakih 540 minuta provedenih na terenu, Boaći postiže gol u Evropi! Pa, sada ti razmisli koliko nam je on nedostajao! Znašli ti šta je nama nedostajalo da prođemo CSKA?! Samo malo više hrabrosti trenera Milojevića i malo više napadačkog fudbala!

      0
      0
      Odgovori
  3. Ovo je totalno razočarenje za mene! O čemu se ovde zapravo radi?! Pa, do skoro za Boaćija su u redu stajali najveći klubovi iz Engleske, Nemačke i Francuske. Sećam se u redu su stajali predstavnici Arsenala, Čelzija, Totenhema, Njukasla, Bajera, Dortmunda, Ajntrahta jednog i drugog, Borusije jedne i druge, Kana, Nice, Monaka, Rena, Luvra i ostalih muzejskih ekipa. Red je bio dugačak pa su predstavnici zainteresovanih klubova morali stajati u blatu na divljem parkingu oko zvezdinog stadiona! Situacija me podsećala na žalosne događaje iz ’90, kada smo u redu stajali za hleb i mleko. I kako sada da obični navijač Zvezde shvati da nemilosrdni strelac Boaći ide u Kinu?! Prema rečima zvezdinog menadžmenta, koji je odlično odradio i ovaj prelazni rok, ova mega Zvezda ide za tričavih 5 miliona evra! Da nije možda neka zabuna, jer znam da je do skora njegova cena išla i do 15 miliona evra. Molim predstavnike elektronskih i pisanih medija u Srbiji, da nas iz minuta u minut, obaveštavaju o situaciji sa Boaćijevim transferom u Kini!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter