2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DUŠAN ALIMPIJEVIĆ: Posle Kupa moramo malo da se trgnemo!

Objavljeno: 22.02.18 u 17:24

Ekipa Crvene zvezde otputovala je u Nemačku gde će u petak od 20.45 igrati meč 23.kola Evrolige protiv Bamberga.

O predstojećem meču govore trener Dušan Alimpijević i kapiten Branko Lazić. Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u četvrtak u Nemačku, gde ih u petak očekuje meč 23.kola Evrolige protiv Brosebaskets Bamberga.

Duel sa šampionom Nemačke je prilika da se crveno-beli vrate u evroligaški ritam, jer će u narednom periodu zbog „Fiba prozora“ naredni meč u ABA ligi, gde su na prvom mestu odigrati 5.marta u Laktašima.

Od povratka iz Niša, crveno-beli su trenirali u dvorani „Aleksandar Nikolić“ a pred put u Nemaču trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević izneo je svoja očekivanja od gostovanja ekipi, koja je pred ovu utakmicu promenila trenera, ali i koja je još u Beogradu pokazala da ima veliki kvalitet:

– Posle kupa idemo dalje, moramo da se trgnemo i da se vratimo na onaj put na kome smo bili pre samog kupa. Sama činjenica da nas očekuje utakmica sa Bambergom je i motiv više, jer su nas pobedili su Beogradu u „Areni“ i iz tog razloga ćemo biti dodatno motivisani. Odlaskom trenera trinkijerija ne verujem da će se nešto puno promeniti, utakmicu će voditi njegov pomoćnik koji ih je i vodio u prethodnom periodu dok je trener Trinkijeri bio na operaciji. Očekujem sličnu igru koja ih krasi tokom u prethodnom peridou, odlični individualci na spoljnim linijama, pre svega Heket, Hikmen… Odlična spoljna linija i u njenom zaustavljanju vidim jedan od načina da dođemo do dobrog rezultata – rekao je trener crveno-belih, posle kog je svoja očekivanja izneo kapiten Branko Lazić.

– Imali smo malo veću pauzu u Evroligi, bila je ta pauza zbog nacionalnog kupa, ali smo imali par dana da se pripremimo za gostovanje Bambergu. Idemo tamo da odigramo dobro i želimo da zabeležimo pobedu. Oni su nam dužnici iz prvog dela sezone, kada su nas savladali u Beogradu, ali na prvom mestu želimo da se vratmo na pobednički kolosek. Želimo da nastavimo da pružamo dobre partije u Evropi, kako bi potpuno spremni dočekali nastavak sezone u ABA ligi – rekao je kapiten Crvene zvezde.

Ekipa će nakon dolaska u Minhen auotbusom produžiti u Bamberg, a meč u „Brose Areni“ igra se u petak od 20.45 časova.

0
0

2 Komentara

  1. Trzas se ti Dusane citavu sezonu ali slaba vajda Dusane nije Zvezda za tebe ona je preveliki zalogaj koji ti ne mozes da progutas iako imas usta velika kao u pesa..veceras kad izgubis opet ces pricati kako se trebas trzati .samarati a jedino sto trebas da uradis jeste da se pokupis i napustis nas klub…idi treniraj nesto u seoskoj ligi mozda nesto i osvojis..povedi sa sobom i tog sto je te doveo u Zvezdu nista bolji noje od tebe..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter