0
Fudbal

FOTO: uefa.com

ZORAN FILIPOVIĆ PORUČIJE: Živković ozbiljan kandidat za Mundijal u Rusiji

Objavljeno: 21.02.18 u 20:45

Iako na početku sezone nije imao preveliku ulogu u timu, Andrija Živković je od početka nove godine počeo da pokazuje svoj raskošni talenat.

Nekadašnji fudbaler Partizana se u poslednje vreme ustalio u ekipi Benfike, gde mu je trener Rui Vitoria pronašao novu ulogu, prebacivši ga sa krila u vezni red.

Živković se na novoj poziciji dobro snašao, na zadovoljstvo rukovodstva i navijača lisabonskih „orlova“ ali i selektora reprezentacije Srbije, Mladena Krstajića i njegovog stučnog štaba.

-Živković je mlad igrač koji ima odličan završni pas. Može da daje golove, može da asistira, tehnički je na visokom nivou i nadamo se da će nastaviti u ovom ritmu. Uloga u timu mu se malo promenila, mada ja više volim da ga vidim na levom krilu. Ali dobro se adaptirao na novo mesto u u timu i za svakog trenera je dobro da fudbaler može da igra na više pozicija-, rekao je za portugalske medije član stručnog štaba fudbalske reprezentacije Srbije, Zoran Filipović .

On je takođe i istakao da trenutne partije i forma Živkovića svrstavaju u red najozbiljnijih kandidata sa ovogodišnje Svetsko prvenstvu u Rusiji.

-Živković je u jako dobroj formi, u dobrom fizičkom i psihičkom stanju. I veoma nam je važno da ostane u takvom stanju do Mundijala u Rusiji. Bitno je da Benfika pobeđuje i da on daje golove. Ozbiljan je kandidat za Rusiju-, najavio je Filipović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter