3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MAKSIMALAN VETAR U LEĐA: Grobari kreću u Plzen, biće ih baš dosta!

Objavljeno: 20.02.18 u 19:32

Partizan će revanš šesnaestine finala Lige Evrope protiv Viktorije igrati u gostima u Plzenu, ali kao što kaže njegova navijačka pesma, neće biti sam.

Viktorija je u prvom meču u Beogradu imala podršku oko 50ak navijača iz Češke, ali će po svoj prilici tek videti šta je podrška na gostujućem terenu.

Partizan je po pravilima UEFA dobio pet odsto kapaciteta stadiona, što dovodi do oko 600 karata, a dobrom voljom domaćina i još dodatnih 200, i sve su kako prenosi ‘Mondo’ – rasprodate!

Navijači Partizana će u velikom broju krenuti iz Srbije, ali će im se na Dosen areni pridružiti i pristalice crno-belih boja iz dijaspore – Nemačke, Švajcarske, Austrije, kao što je bio slučaj u Bernu protiv Jang Bojsa.

Trebalo bi da na tribinama bude 1000 Grobara, što će svakako biti veliki ‘vetar u leđa’ igračima na terenu, budući da je kapacitet stadiona Viktorije oko 11.000 sedećih mesta.

Revanš utakmica između češkog i srpskog šampiona igra se u četvrtak od 19 časova, a rezultat prvog meča je 1:1.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter