0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Tri nova aduta Partizana za Plzen

Objavljeno: 20.02.18 u 23:50

U Češku putuje 18 igrača i tri golmana, a na spisku su i Zdjelar, Ostojić i Ožegović.

Odrađen je popodnevni trening u Zemunelu bez kapitena Miroslava Vulićevića, koji je, kako saznaje HotSport, na spisku putnika za Plzen sa jos tri nova ‘aduta’ koja su preskočila megdan u Humskoj.

U kombinaciji su za revanš oporavljeni Bojan Ostojić, koji je radio sa ekipom punom parom kao i Saša Zdjelar i Ognjen Ožegović. Postoje indicije da će štoper i vezista dobiti uloge u najboljem timu, dok će napadač imati ulogu ‘džokera’ umesto mlađeg kolege Đorđa Jovanovića.

Trener Miroslav Đukić je odlučio da zbog personalnih problema u ekspediciji bude 18 igrača i tri golmana, a isključeni i povređeni Milan Mitrović ostaje u Beogradu.

Crno-beli sutra ujutru odlaze u Češku, a od 19 časova bi trebalo da odrade poslednji trening, pred meč koji se igra u četvrtak u istom terminu.

Iz kluba su istakli da je kompletan kontigent ulaznica namenjen za simpatizere crno-belih prodat i očekuje se od 800 do 1000 navijača Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter