3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUČELIĆ ODGOVORIO ZVEZDI: Očigledno je da se naše komšije bave klađenjem

Objavljeno: 18.02.18 u 19:28

Utakmica u Lučanima između domaće Mladosti i Partizana, izazvala je dosta bure u našoj sudbalskoj javnosti.

Crno-beli su na ovom susretu slavili sa 2:1, nakon preokreta u finišu utakmice, uz dva isključenja fudbalera domaćeg tima.

Nakon utakmice iz redova Crvene zvezde oglasili su se saopštenjem, u kome su istakli da se slažu sa nedavnim tvrdnjama Milorada Vučelića, da se u Srbiji nameštaju rezultati fudbalskih utakmica.

Iz redova crveno-belih naveli su da u kladionicama nije moglo uživo da se kladi na utakmicu u Lučanima, a prvi čovek srpskog šampiona ubrzo je odgovorio večitom rivalu.

– Tvrdnje da nisu bile moguće uplate tokom meča pokazuju da se naše komšije bave klađenjem, a ja o tome ne znam ništa. S obzirom na navedeno u saopštenju očekujem da će se i sada oglasiti Dragiša Binić – rekao je za „Novosti“ Milorad Vučelić.

Tek što je počeo pročećni deo sezone, počele su prozivke dva najša najveća tima, a ako se po jutru dan poznaje očekuje nas izuetno burna polusezona.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter