0
Ostali sportovi

MARSEL HIRŠER: Kada sam video Henrika kako ‘cepa’, nisam imao izbora

Objavljeno: 18.02.18 u 13:31

Austrijski skijaš Marsel Hiršer rekao je da je srećan zbog zlatne medalje u veleslalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu i da još ne razmišlja o slalomu, u kome bi mogao da osvoji treće zlato.

Hiršer je danas pobedio u veleslalomu i osvojio drugu zlatnu medalju u Pjongčangu, nakon što je u utorak bio najbolji u alpskoj kombinaciji.

Austrijanac je pobedio sa 1,27 sekundi prednosti nad Norvežaninom Henrikom Kristofersenom, što je najubedljivija pobeda u veleslalomu na Igrama u poslednjih 50 godina. Hiršer je bio prvi posle prve vožnje, a Kristofersen 10.

– Nije lako biti apsolutni favorit u ovoj disciplini, a onda biti prvi posle prve vožnje i gledati kako je Henrik ‘pocepao’. Nisam imao izbora, znao sam da moram da prikažem 100 odsto u ovoj borbi – rekao je Hiršer.

On će u Pjongčangu u četvrtak nastupiti i u slalomu u kome je favorit. Upitan da li već razmišlja o osvajanju treće zlatne medalje u Pjongčangu, Hiršer je odgovorio: ‘Ne’.

– Zadovoljan sam današnjim rezultatom i nisam razmišljao o slalomu dok me niste pitali – dodao je Hiršer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter