0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAO ŠTO JE HOTSPORT NAJAVIO: Armin Đerlek u startnoj postavi Partizana! Promene i u odbrani i napadu (SASTAVI)

Objavljeno: 18.02.18 u 13:13

Mladost i Partizan igraju u Lučanima od 14 časova njihov prvi prolećni meč u Superligi Srbije.

Ovog prepodneva najavili smo da će Armin Đerlek biti ‘džoker’ Miroslava Đukića u Lučanima protiv Mladosti i to se obistinilo. Omladinski reprezentativac Srbije posle sjajnih partija na pripremama na Kipru i dva postignuta gola, zaslužio je priliku već u prvom meču Superlige Srbije ovog proleća.

Pored njega u veznom redu će biti ponovo Danilo Pantić, Marko Jevtović, Sejduba Suma, a u napadu će ovog puta biti Đorđe Ivanović uz Leandrea Tavambu.

Promene je Đukić spremio i u odbrani. Prema našim najavama od jutros, štoperski tandem činiće Nemanja R. Miletić i Nemanja G. Miletić, koga je Đukić uigravao na mestu štopera i možda ga sprema i za revanš sa Viktorijom Plzen, jer tada neće igrati suspendovani Milan Mitrović.

MLADOST LUČANI – PARTIZAN (14h)

MLADOST: Rosić – Petar Jovanović, B. Milošević, I. Milošević, Šatara, Pešić – Pavlović, Pejović, Tumbasević, Radivojević – Golubović.

PARTIZAN: Stojković – Vulićević, N. R. Miletić, N. G. Miletić, Urošević – Đerlek, Jevtović, Pantić, Suma – Ivanović, Tavamba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter