1
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

OD SAMOG STARTA: Zvezdina ofanziva protiv Javora i brzi gol mlade nade crveno-belih (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.18 u 14:40

Crvena zvezda je već u 6. minutu stigla do vođstva protiv Javora na otvaranju drugog dela sezone.

Ofanziva od samog starta se isplatila za igrače Vladana Milojevića koji su stigli do ranog vođstva.

Kružila je Zvezda oko kaznenog prostora Javora, a malo veći prostor među defanzivcima ekipe iz Ivanjice iskoristio je Luka Adžić za svoj drugi gol ove sezone.

Pešić je ušao u šesnaesterac Javora ali kako je imao nekoliko igrača pred sobom, poslao je loptu na drugi kraj kaznenog prostora gostiju gde se nalazio Luka Adžić. Talentovani fudbaler Crvene zvezde nije puno razmišljao kada je ugledao prostor, pomerio je loptu i preciznim udarcem matirao Đogatovića.

(Izvor: YouTube/AMVIDEO7S)

0
0

1 Komentara

  1. Zvezda je igrala sa pola gasa, ali nije oduševila. Čista konfekcija! Brine me to što u igri Zvezde ponovo nema brze i snažne igre. Nema tempa! Prazne tribine najbolje pokazuju kakav je odnos navijača prema ovakvoj igri! Ben se pokazao u pravom svetlu, odnosno počeo je da dokazuje zašto je bio rezerva u Olimpijakosu, na tribinama! Imao je tri stopostotne šanse, međutim – ništa, pravo razočarenje od „velikog“ pojačanja! On će igrati u Moskvi a onakav lagan i nizak a uz to i šeprtlja neće ništa učiniti protiv visokih i snažnih Rusa! Samo će zauzeti mesto Adžiću, koji je za njega gromada od fudbalera! Još jedan, u nizu, promašaja sa strancima u Zvezdi! Novi Ronaldinjo, Ruiz, Mouče!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter