0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRED REVANŠ U PLZENU: Briga manje ili više za Partizan!?

Objavljeno: 16.02.18 u 18:23

Posle remija u Beogradu sa Viktorijom iz Plzena šanse Partizana su i dalje 50:50 za plasman u osminu finala Lige Evrope.

Ipak, problem se pojavio u poslednjoj liniji tima, pošto je Milan Mitrović dobio crveni karton, te neće moći da igra u Češkoj. To znači da Miroslav Đukić može da računa samo na Nemanju R. Miletića, jer je i iskusni Bojan Ostojić van tima zbog povrede.

Međutim, kako HotSport nezvanično saznaje, Bojan Ostojić se oporavlja i mogao bi da bude spreman do sledećeg četvrtka i dvoboja sa Viktorijom u Plzenu.

Ako se to ne dogodi, onda bi štopera mogao da igra Nemanja G. Miletić, po lokaciji levi bek, ali je na pripremama na Kipru uigravan i na mestu štopera. Za mesto u timu kandiduje i Svetozar Marković, mada je veliko pitanje da li bi Miroslav Đukić toliko rizikovao i ovog mladog momka na takvom meču bacio u vatru.

Do meča u Plzenu ostalo je sedam dana, a Partizan u međuvremenu očekuje meč 23. kola Superlige Srbije protiv Mladosti u Lučanima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter