0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KRK: Dinamik nedorastao Megi, Milojevićevi momci lako do polufinala

Objavljeno: 16.02.18 u 18:42

U trećem meču četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća, prvog tokom današnjeg programa, Mega Bemaks je savladao Dinamik sa 94:79.

Košarkaši Mega Bemaksa bez previše problema i potrošnje energije su došli do plasmana u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pa će na miru moći da sačekaju boljeg iz okršaja Partizana i Zlatibor Čajetine (19:30h).

Tim Dejana Milojevića ključnu razliku stekao je u drugoj deonici. Nakon 18:18 u prvoj, u drugom periodu Mega je ubacila rivalu čak 35 poena i na poluvreme otišla sa plus 16 – 53:37.

Treći kvartal takođe je bio efikasan, i to na obe strane, ali je ponovo Mega bila dominantnija i par puta dolazila preko 20 poena viška. To je u poslednjih pet minuta igre ekipa Mute Nikolića smanjila na konačnu razliku od 15 poena, pošto je rezultat na semaforu na kraju glasio 94:79.

Najefikasniji pojedinac ovog susreta bio je košarkaš Dinamika Aleksandar Todorović sa 20 poena, dok je Nemanja Krstić imao 15. Ipak, igrač utakmice dolazi iz pobedničke ekipe, a to je Goga Bitadze koji je ostvario ‘dabl-dabl’ sa 17 poena i 11 skokova.

Pored njega, Ognjen Čarapić je imap 15, a Nikola Mišković 14 postignutih poena.

Zanimljivo, ova dva tima sastali su se i prošle godine u istoj fazi borbe za ‘Žućkovu levicu’, a i ishod je bio sličan uz rezultat 84:57 u korist Mitrovčana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter