8
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

FOTO-UBOD: Da li je lepa Grkinja sinoć videla ofsajd? (FOTO)

Objavljeno: 16.02.18 u 17:20

Partizan je u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope igrao 1:1 sa Viktorijom iz Plzena, a Čehe su pogurale grčke sudije.

Glavni arbitar Anastasios Sidiropulos i njegovi pomoćnici napravili su veliki previd kada su priznali gol Viktorije za izjednačenje. Naime, napadač gostiju Krmenčik bio je u ofsajdu kada je loptu sa gola aut crte loptu vratio u peterac, a tada je Ržeznik poslao u mrežu.

Grobari se danas pitaju da li je nedozvoljenu poziciju videla i četvrta sudija Hrisula Kurompilija? Lepa Grkinja zasenila je sinoć sve, a kako i ne bi, pogledajte kako je sinoć izgledala:

FOTO: FK Partizan
0
0

8 Komentara

  1. Kada ofsajd,onda je valjda za sve…niko nas ne mrzi,sem vas Ganera…ovo je ocigledno sudijski previd i ocigledno da je UEFA na ovu utakmicu malo slabiju sudijsku ekipu nedostojnu ove utakmice!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Do kada će te kukati za ofsajdom ? Tražili ste strance da vam sude u derbiju, znači li to da ni Grci nisu poželjni ? Ko bi vama ugodio,svi vas mrze jer to je posledica vašeg ponašanja.

    0
    0
    Odgovori
    • Naravno da smo tražili strane sudije u derbiju. Ej dali ste gol iz gol auta od pola metra, treba li dalje da se priča. I to u jednom od derbija koji je odlučivao o tituli.
      Nego UEFA je počela da sređuje balkansko dvorište. Prvo Skenderbeg koji je izbačen za nameštanje a sledeći ste vi na redu kao primer.

      0
      0
      Odgovori
      • Ajde bre vise s tim golom iz auta?! Na istoj utakmici ste dali gol rukom za izjednacenje,nego onaj kod radulovica u emisiji nije smeo da zucne!!!Dobili ste tolko zeljeni penal posle ne znam kolko godina vec…Sta je bilo sa moreirinim golom za izjednacenje 3 minuta nakon isteka sudijske nadoknade od 3-4 minuta?!
        Ako ce nas uefa da izbaci,dovoljno je samo da pogleda vasu utakmicu sa novim pazarom,cuvenu,gde su dosli sa 11 igraca u beograd,gde ste 4-3 dobili a 3 gola neregularna dali,jos pritom imali igraca vise dobar deo drugog poluvremena…Pa ugasili bi vas!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter