0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Partizan je u centru pažnje, a izbor utakmica u Ligi Evrope je baš veliki

Objavljeno: 15.02.18 u 08:50

Posle dva dana Lige šampiona i, naravno, Zvezdine utakmice protiv CSKA u okviru Lige Evrope, ovog gledaćemo puno interesantnih okršaja u ovom takmičenju.

Naravno, večeras će pristalice crno-bele boje imati ‘svoje veče’, kao što su crveno-beli imali pre dva dana. Partizan dočekuje Viktoriju Plzen u okviru šesnaestine finala Lige Evrope i nalazi se u toj fazi takmičenja prvi put posle 13 godina i čuvene sezone 2004/2005.

Meč na stadionu u Humskoj počinje u 21:05h, a prenos će nešto ranije početi da rade prvi program RTS-a, kao i TV ArenaSport 4.

Na kanalima Arene će biti širok spektar utakmica Lige Evrope, a izdvajaju se od 19h dueli između Borusije Dortmund i Atalante, zatim Ludogoreca i Milana koji će suditi Milorad Mažić, pa u drugom terminu od 21:05h Napoli – Lajpcig, Seltik – Lacio i Steaua – Lacio.

SportKlub će danas raditi dosta tenisa sa ATP turnira u Roterdamu i WTA turnira u Dohi, a pored ‘belog sporta’, izdvajaju se i utakmice četvrtfinala Kupa Turske.

Na drugom kanalu Javnog servisa tačno u podne počinje trka biatlona sa Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu, a od 13:10h na Eurosportu 1 možete gledati hokejaški okršaj Švajcarske i Kanade.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter