6
Košarka

FOTO: STARSPORT

I PARTIZAN ŽELI ‘LEVICU’: Čanak najavljuje najviše ambicije, a najavni spot je baš zagrejao Grobare (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.18 u 14:12

Košarkaši Partizana danas popodne stižu u Niš, a sutra igraju prvu utakmicu četvrtfinala protiv ekipe Zlatibora.

Pred nama je završni turnir Kupa Radivoja Koraća koji se i ove godine igra u niškoj dvorani ‘Čair’. Košarkaši Partizana startuju u petak, kada će od 19:30h igrati protiv Zlatibora iz Čajetine.

Partizan danas kreće na put, a pred polazak je trener Nenad Čanak najavio najviše ambicije.

– Ambicije Partizana su da uvek ide na trofej, tako je i sada. Sistem takmičenja u kupu je takav da u jednoj utakmici svašta može da se desi – istakao je Čanak.

– U prvoj utakmici igramo protiv Zlatibora, favoriti smo, ali to moramo i da potvrdimo. Očekujem da će uz maksimalan pristup i angažovanu igru sa naše strane, razlika u kvalitetu doći do izražaja. Ipak, Zlatibor se sigurno neće unapred predati i verujem da će se maksimalno boriti od početka do kraja. O mečevima nakon toga, pričaćemo u petak uveče ili u subotu – poruka je trenera Partizana. 

Crno-beli su objavili i najavni spot za Kup Radivoja Koraća:

(Izvor: youtube / Partizan BC)

0
0

6 Komentara

  1. Ako žele uspeh neka obavezno ponesu hranu sa sobom i neka povedu svog kuvara. Ovo najozbiljnije mislim, jer nije moguće da je prošle godine samo Partizan imao probleme. Dobro se zna čiji je Niš grad, Pikseta, Bine i ostalih da ne bude opet „nismo znali“! Drugo treba da igraju maksimalno rasterećenje, možda tako i naprave nešto, pošto iz ozbiljnosti nisu uspeli ništa. Možda im se ovako posreći.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter