0
Evrokupovi

MADRIĐANI ZADOVOLJNI: Napravili smo odličan rezultat ali moramo na pobedu i u revanšu

Objavljeno: 15.02.18 u 16:47

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je „da se istakao“ u pobedi protiv Pari Sen Žermena od 3:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Real je sinoć na svom terenu pobedio Pari Sen Žermen sa 3:1. Gosti su poveli golom Adrijana Rabioa, a zatim je dva gola postigao Ronaldo. Konačan rezultat postavio je Marselo u završnici utakmice. Ronaldo je postigao 101 gol u Ligi šampiona i postao prvi fudbaler koji je postigao najmanje 100 pogodaka u najelitnijem evropskom takmičenju.

-Protiv Pari Sen Žermena sam se istakao, pomogao sam ekipi da pobedi tako što sam postigao dva gola, ali znamo da duel još nije završen. Moramo da idemo na pobedu i u revanšu, da postižemo golove kako bismo smanjili pritisak i plasirali se u četvrtfinale, rekao je Ronaldo, preneli su britanski mediji.

Trener Reala, Zinedin Zidan rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila.

-Zadovoljan sam igrom. Igrali smo do samog kraja. Ostvarili smo dobar rezultat i ekipa zaslužuje čestitke. Zaslužili smo pobedu. Sve je bilo dobro i svaki igrač je imao važnu ulogu. Moramo biti zadovoljni rezultatom protiv veoma dobre ekipe. Ponosni smo na ceo tim-, naveo je Zidan.

Revanš je na programu 6. marta na Parku prinčeva u Parizu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter