0
Evrokupovi

LEGENDA NEMAČKOG FUDBALA KRITIKUJE BUFONA: Više nije golman svetske klase, trebao je da se penzioniše

Objavljeno: 14.02.18 u 21:40

Nakon jučerašnje utakmice u Torinu između Juventusa , u kojoj je domaćin ispustio dva gola prednosti, golman „stare dame“ našao s ena udaru kritika Marija Baslera.

Legenda nemačkog fudbala je komentarišući utakmicu na nemačkoj televiziji upututi kritike na račun Đanluiđija Bufona, za kojeg smatra da ga je vreme već pregazilo.

-Điđi je izvanredan golman, ali je promašio pravo vreme da se penzioniše.Izgubio je osećaj kada je dosta. Ja sam završio s fudbalom u 33. godini kada sam osetio da je gotovo, a njemu to sada moraju da kažu i klub i trener Maks Alegri. Možda Điđi iskreno želi da osvoji tu Ligu šampiona, ali on više nije golman svetske klase i Juventus neće moći sa njim da osvoji taj trofej-, rekao je Basler.

Bufon je kraj svoje karijere najavio za kraj sezone, a nekoliko puta je napominjao je da bi karijeru moglo da mu produži jedino osvajanje Lige šampiona sa „bjankonerima“ i nastup na Svetskom klupskom prvenstvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter