5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Donald i Le Talek dobijaju još jednu šansu da produže ugovor, ako odbiju – ‘sankcije’

Objavljeno: 14.02.18 u 11:20

Kapiten Mičel Donald i Damijan Le Talek imaće još jednu šansu da produže ugovore u Ljutice Bogdana.

Holanđanin Mičel Donald je nekoliko puta ponavljao da mu je lepo u Zvezdi, a kao i Damijan Le Talek nije pristao za skoro duplo veću platu da produži ugovor.

Kako saznaje HotSport klub će im još jednom posle revanša sa CSKA iz Moskve ponuditi da i posle leta ostanu u klubu. Na njima je da prelome, kako bi u slučaju odlaska koji nije isključen i crveno-beli dobili određeno obeštećenje.

Potreban je zajednički interes kao i činjenica da su ova dva vrhunska profesionalca neophodna u ostvarivanju zacrtanih rezultata.

Ako se planovi ne poklope te dvojac ponovo odbije produžetak saradnje jasno je da trener Milojević zajedno sa čelnicima kluba tokom šampionata možda smanji minutažu strancima i „reklamira“ druge igrače kao što su Babić, Frimpong, Račić… Već u subotu se očekuje da dvojac „odmori“ pred rasplet u Ligi Evrope, ali kompromis je najbolja opcija i treba sačekati rasplet.

0
0

5 Komentara

  1. Davide #

    Prvo Boaci Nije produzio ugovor nego je podpisao ugovor sa Zevdom zato sto je bio slobodan igrac. zasto je to uradio zato sto ga Zvezda vratila u Zivot i igrac je mnogo zahvalan klubu zato je podpisao ugovor a plata mu je 3x Manja od vaseg patuljka u Sumi. Zasto Zvezda trazi 6 ili vise miliona zato sto su neki ljudi u svetu sto znaju svoj posao rekli da on toliko Vredi.

    toliko od mene Pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  2. Interesuje me za koliko je Boaci mesecno produzio ugovor ako zbog toga Zvezda trazi sad 5 miliona eura obestecenje, posle samo 6 meseci od potpisao a ugovor mu do 2022.To nijedan igrac nebi bez ogromne plate potpisao.Jer deo para sto bi dali za obestecenje,daje klub direktno igracu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter