0
Evrokupovi

ČESI STIGLI U BEOGRAD: Ali bez vrlo važnog igrača!

Objavljeno: 14.02.18 u 15:52

Partizan će morati da se snađe bez najzvučnijeg pojačanja ove zime Saše Zdjelara, ali i Viktorija Plzen kuburi sa sličnim problemima.

Pavel Vrba ne polaže nade u pojedince, već u tim, ali jedan vrlo bitan nosilac te ekipe će propustiti prvi meč protiv Partizana u Humskoj.

Velika snaga Čeha je jak vezni red, a u njemu neće biti Vaclava Pilara, ofanzivnog veziste koji se posledjnih dana vratio u trenažni proces, ali i dalje oseća posledice povrede.

Pilar je jesenas odigrao tek 10 utakmica, dao je dva gola, činilo se da bi mogao da se oporavi do meča sa ‘parnim valjkom’, ali od toga neće biti ništa.

Od ostalih igrača svi su spremni za današnji trening koji će Viktorija odraditi od 18 časova na Sportskom centru ‘Teleoptik’, a zatim i utakmicu koja se igra sutra od 21:05h na stadionu Partizana, čiji je teren trenutno prekriven kako bi utakmicu dočekao u što boljem stanju.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter