0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENER PLZENA: Partizan je kao Zvezda, ali rumunska!

Objavljeno: 14.02.18 u 17:35

Šef stučnog štaba Viktorije iz Plzena Pavel Vrba istakao je da u sutrašnjem meču u Humskoj favorita nema.

Odbrojavanje je počelo. Partizan sutra od 21.05 dočekuje Viktoriju iz Plzena u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope. Česi su doputovali u Beograd, a medijma u Srbiji se obratio trener Pavel Vrba.

– Partizan je tim koji se pravio ove zime. Veoma važna utakmica je pred nama, ali i njima. Spremni smo da uđemo u bitku. Obe ekipe ulaze iz priprema u meča, videćemo ko se bolje spremio – rekao je Vrba.

Trener Viktorije je istakao i da je mnogo bolje što se meč igre pred prepunim tribinama, nego da je na njima svega 100 ljudi.

– Kao što igrači vole pun stadion, umesto da igraju za 100 gledalaca, tako i ja volim kada su tribine pune. Nadam se da će tako biti.

Pavel Vrba smatra da nije nemoguće da Partizan sutra dominira tokom celog meča i izdvojio je dve stvari koje mu se sviđaju kod crno-belih.

– Potpuno smo svesni da Partizan može da dominira na ovom meču. Znamo da to mogu, ali se nadam da ćemo se izboriti sa tim. Nadam se da ćemo mi biti ti koji ćemo dominirati. Kod Partizana bih izdvojio odlične igrače i dobro kretanje.

Viktorija je u grupnoj fazi Lige Evrope igrala protiv Steaue, te su novinari zamolili Vrbu da im uporedi ‘rumunsku zvezdu’ sa Partizanom.

– Mislim da su slični timovi po snazi – istakao je Vrba i dao prognozu o tome ko će sutra pobediti u Humskoj.

– Danas je 50:50. Ali mislim da ćemo sutra uveče znati više o tome.

Meč Partizana i Viktorije Plzen igra se u četvrtak od 21.05 na stadionu u Humskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter