0
Domaći fudbal

POZAJMICA IZ KINE: Nikola Petković u Zemunu!

Objavljeno: 13.02.18 u 10:55

Bivši levi bek Crvene zvezde Nikola Petković novi je član Zemuna za koji će nastupati do kraja sezone.

Posle povratka iz Kine pred Nikolom Petkovićem je četiri meseca u Srbiji. Levi bek, jakog šuta, poptisao je ugovor sa Zemunom. Reč je o pozajmici do maja iz kinsekog Pekinga. Petković je u karijeri dva puta nosio dres Crvene zvezde, a igrao je još u Ajntrahtu iz Frankfurta, Genčlebirligiju, Sidneju, Hečetepeu, Tomu, Al Alinu, Hapoelu, Vesterlou i Janbijanu.

– Reč je o pozajmici na četiri meseca iz Pekinga. U maju se vraćam u Kinu, jer će klub osloboditi mesto za jednog stranca. Ugovor sa Kinezima imam do kraja 2019. godine – istakao je Nikola Petković za HotSport.

Pored Nikole Petkovića za Zemun je potpisao i Dušan Savić iz Aktobea. Tim iz Gornje Varoši je ove zime doveo deset fudbalera.

Podsetimo, Nikola Petković je prošle nedelje bio gost HotSport i MaxBet intervjua i pogodio je humanitarni tiket, a dobitak je namenio Nudoru, organizaciji koja pruža podršku deci oboleloj od raka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter