6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO DO SADA NISMO ČULI: Partizan ostao bez ‘bombe’ iz neverovatnog razloga!

Objavljeno: 12.02.18 u 10:40

Fudbaleri Partizana bili su blizu toga da dobiju izuzetno važnog saigrača, ali…

Mirko Vučinić, 34-godišnji bivši reprezentativac Crne Gore, bio je na meti Partizana tokom proteklog prelaznog roka, ali je odbio da dođe u Humsku jer se posvetio, verovali ili ne, golfu.

Nekadašnji napadač Lećea, Juventusa i Rome je, prema pisanju podgoričkog Monda, imao na stolu ponude beogradskog Partizana i argentinskog San Lorenca, ali je obe odbio, kao i nekoliko ponuda iz Italije, jer je navodno odlučio da se okuša kao profesionalac u ovom sportu.

Vučinić redovno nastupa na golf turnirima u Italiji, član je lokalnog kluba u Lećeu, a za promenu sporta se odlučio nakon što je u dresu Al Džazire u Ujedinjenim Arapskim Emiratima doživeo tešku povredu, zbog koje je i odlučio da okonča karijeru.

 

A post shared by Mirko Vucinic (@mirkisa) on

0
0

6 Komentara

  1. Koji Vučinić čovek ne može ni da hoda a to Partizanu ne treba ko plasira te gluposti dovedite nekog klinca a ne penzionera koji je davao golove u prošlom veku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter