0
Evropske lige

MILENKOVIĆ ZALUDEO FIRENCU: Kako je ‘Bleki’ postao ‘Loko’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.18 u 18:55

Meč između Fiorentine i Juventusa prošlog petka, obeležila je sjajna partija Nikole Milenkovića koji se sve više nameće treneru Stefanu Pioliju.

Uprkos porazu „Viole“ od 2:0, nekadašnji defanzivac Partizana obavio je sjajan posao u duelima sa Gonzalom Iguainom i Mariom Mandžukićem, kojim je sebi verovatno „kupio“ mesto u startnoj postavi ali i u srcima navijača Fiorentine.

Nakon utakmice sa „bjankonerima“ u Firenci su se prepričavali dueli popularnog Blekija sa napadačima „stare dame“, ponajviše onaj sa Iguainom kada su dvojica fudbalera završila u „klinču“, a nakon kojeg je Argentinac vikao „Es loko“- „On je lud“, uz gestikulacije rukom.

Milenković je na ovoj utakmici odgovorio odlično i zahtevima na svojoj prirodnoj poziciji štopera, ali i prinudno na poziciji desnog beka, gde je dobio gomilu duelsa sa Mandžukićem i tako pokazao da je spreman da se nosi sa najboljima.

Po svemu što mladi srpski defanziva pokazuje, Fiorentina je napravila sjajan potez njegovim angažovanjem, a sasvim sigurno će kada dođe čas da napusti „Artemio Franki“ klub zaraditi znanto više od 5.000.000 evra, koliko su „ljubičasti“ letos platili Partizanu.

Duel Milenkovića i Iguaina, kao i reakciju Argentinca možete pogledati na 0:55 priloženog videa.

Izvor:Youtube/daily News

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter