1
Evropske lige

FOTO: fcbayern.com

DESET KORAKA DALJE OD SVIH: Nestvarno šta je Bajern spremio za svoje VIP navijače (FOTO)

Objavljeno: 12.02.18 u 20:51

Neki navijači će osporiti ovu ideju, ali nema sumnje da su Bavarci otišli najdalje do sada kada je u pitanju komfor svojih pristalica ili bolje reći gostiju.

Minhenski Bajern u mnogim stvarima je ispred ostatka sveta, a uskoro će ga još nešto izdvajati od drugih najvećih svetskih klubova, ali i stadiona.

Naime, bavarski klub je potpisao ugovor o sponzorstvu sa hotelom Meriot Internacional, koji će nekoliko soba otvoriti, verovali ili ne, na Alijanc areni u Minhenu, što će doneti nešto sasvim novo u svet fudbala.

Na taj način će pojedini VIP navijači, ili bolje reći gosti stadiona, moći da iz kreveta i neverovatne perspektive gledaju utakmice Bajerna, ali i nemačke reprezentacije.

Slike jedne od soba već su objavljene, a cena za sada nije poznata, dok se ne kompletira ceo posao i apartmani ne budu u ponudi. Možemo samo zamisliti koliko će cifra iznositi…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter