1
Domaći fudbal

Fudba Super Liga Season 2017-2018 Crvena Zvezda v Rad from left Marko Gobeljic Uros Racic Srdjan Babic Vujadin Savic Filip Stojkovic Aleksandar Pesic Luka Adzic Richmond Boakye Beograd, 18.11.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VESTI SA ‘MARAKANE’: Poznato kako će izgledati Zvezdin napad protiv CSKA!

Objavljeno: 11.02.18 u 10:56

Kraj priprema doneo je dosta glavobolje treneru Crvene zvezde, Vladanu Milojeviću, pošto su njegova dva glavna aduta u navalnom redu Ričmond Boaći i Aleksandar Pešić doživeli povrede.

Bliži se spektakl na stadionu „Rajko Mitić“ i prvi prolećni evropski meč Crvene zvezde, posle dve ipo decenije čekanja. Uoči ovog susreta Vladana Milojevića su obradovale vesti, o oporavku Aleksandra Pešića, koji se definitivno vratio u stroj.

Golgeter crveno-belih trenira punom parom i kako saznaje HotSport, iz trenutne perspektive, dva dana pred veliki megdan, biće prva opcija u Zvezdinom napadu.

Najnolji strelac ekipe Ričmond Boaći je još uvek rovit, a kako je u poslendjih deset dana pauzirao očekuje se da protiv „armejaca“ svoju šansu ipak dočeka sa klupe.

Jasno je da za borbu sa ruskikm „legendama“ u defanzivnom bedemu, Ignaševičem i braćom Berezucki, koji zajedno u istom dresu igraju od 2005. godine, podpomognutim golmanom Akimfejevim, srpskom vicešampionu treba jak adut.

Crveno-beli će danas i sutra odraditi po jedan lakši trening, na kojima će se uvežbavati taktika, a još neke dileme oko tima postoje. U ponedeljak uveče sledi prema tradiciji selidba u karantin, u klupski hotel na Autokomandi.

0
0

1 Komentara

  1. Recite slobodno da ste prodali utakmicu!!!celo prvenstvo igrali i sada kao se iz jedne utakmice povredili!nista vam neverujem

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter