0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOŽDOVAC

RADNO U VOŽDOVCU: Potpisan profesionalni ugovor, a i novajlija

Objavljeno: 11.02.18 u 18:25

Večeras u ponoć se završava prelazni rok u našoj zemlji tako da je većina ekipa za nastavak sezone formirano.

Voždovac je ipak odlučio da se pojača talentovanim fudbalerom koji stiže iz Švedske.

Reč je o Andreju Simeunoviću, momku rođenom 1998. godine koji igra na poziciji napadača. On je do sada nastupao u Švedskoj za Lunds Bk gde je za seniore postigao šest golova na osam utakmica, a u juniorskom timu bio prvi strelac lige pošto je na 21 utakmici imao 23 pogodaka.

– Voždovac je jak klub i dobro organizovan i drago mi je da sam u ovakvoj sredini. Klub je veoma atraktivan i znam da pruža šanse mladima, a na meni je da se dokažem, rekao je Simeunović za klupski sajt.

Koliko daleko u budućnost gleda sportski sektor Voždovca dokaz je i činjenica da je Stefan Purtić, rođen 06.08.1998. i igra na poziciji veznog igrača, potpisao profesionalni ugovor na četiri godine.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam potpisao profesionalni Ugovor sa klubom u kojem sam već petu godinu. Želim da se zahvalim svima u klubu na ukazanom poverenju i nadam se da ću to poverenje i opravdati svojim dobrim igrama. Takođe, želim da se zahvalim svojim saigračima, jer uz njih svakodnevno napredujem, kazao je Purtić.

FOTO: FK VOŽDOVAC
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter