0
Evropske lige

OČAJAN ŠUT: Uroš Đurđević promašio penal, Olimpijakos se raspada (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.18 u 21:24

Bivši napadač Partizana preuzeo je odgovornost i katastrofalno loše izveo penal, ali srećom po njega, par trenutaka kasnije ipak se radovao golu svog tima.

Olimpijakos je nastavio da posrće u šampionatu Grčke. Nove bodove prosuo je na gostovanju Atromitosu, domaćin je dva puta vodio, a tim iz Pireja isto tako dva puta spašavao živu glavu.

Drugi put nakon penala, i to promašenog Uroša Đurđevića, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu i u 90. minutu preuzeo odgovornost da svom timu donese bod.

Kao i uvek kada izvodi penal, uzeo je kratak zalet od dva-tri koraka i šutirao u levi ugao. Izgleda da je golman Janiotis gledao mnoge penale Đurđevića u dresu Partizana i vrlo lako mu je skinuo daj šut.

Međutim, na odbijenu loptu natrčao je Haji Safi i poravnao na 2:2, što jeste koliko-toliko uteha za Đurđevića, ali je gotovo izvesno ‘izgubio svoj red’ za izvođenje penala u ekipi Olimpijakosa, koja je sve dalje od odbrane titule.

(Izvor: youtube / GOLDEN BOY)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter