6
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

GROBARI POŽURITE: Evo koliko je karata još preostalo za okršaj Partizana i Plzenja! (FOTO)

Objavljeno: 11.02.18 u 12:11

Crno-beli će u četvrtak na svom stadionu dočekati ekipu češke Viktorije, u meču šesnaestine finala Lige Evrope.

Prvi put nakon 13 godina navijači Partizana imaće šansu da svoj tim gledaju u nokaut fazi nekog od evropskih takmičenja, a fudbaleri srpskog šampiona se nadaju velikoj podršci svojih navijača u meču sa Plzenjom.

Karte za ovaj susret su nedavno puštene u prodaju, a preda poslednjim podacima za sada je rasprodato oko polovine kapaciteta stadiona. odnosno 15.000 ulaznica.

S obzirom da se najviše karata proda urpavo na sam dan utakmice, ali i dan ranije, ovo se može smatrati kao dosta dobar tempo prodaje i prema njemu se može očekivati barem oko 25.000 gledalaca protiv Plzenja.

Vremena za kupovinu karata ima još sasvim dovoljno, pošto je do susreta sa češkim prvakom ostalo još četiri dana, a dostupne u ulaznice za sve delove stadiona.

Podsećamo, cene karata za južnu i severnu tribinu koštaju 1.000 dinara, bočni delovi istoka i zapada 1.500, dok centralni celovi ovih tribina treba izdvojiti 2.000 dinara.

0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter