0
Košarka

FOTO: Instagram / Miloš Teodosić

TAKO TO RADE PRAVI LIDERI: Teodosić samouverenom izjavom umiruje navijače Klipersa

Objavljeno: 10.02.18 u 19:29

Miloš Teodosić je uprkos pehovima sa povredama na startu sezone, u nastavku uspeo da se isprofiliše u jednog od važnijih igrača Los Anđeles Klipersa.

Ekipa iz Kalifornije se u ovom trenutku sa skorom od 28 pobeda i 25 poraza nalazi na sedmom mestu u zapadnoj konferenciji, a srpski reprezentativac je ubeđen da će ekipa uspeti da ostane među prvih osam i obezbedi plasman u plej-of.

– Do kraja sezone igraćemo na pravi način i završiti u plej-ofu. Imamo nove igrače koji će svojim talentom da unaprede našu igru. Takođe, oporavljamo se od povreda i malo po malo hvatamo pravi ritam i popravljamo se. Razumemo šta je potrebno da učinimo na terenu. Sada smo u poziciji da svi još više poguramo kako bi se našli u doigravanju, rekao je Teodosić za “Somos Basket”.

Teodosić je takođe naglasio da je doneo pravu odluku kada se odlučio da ode u Ameriku, kao i da je izabrao tim koji mu u potpunosti odgovara, u svakom smislu.

– Ovo je tim u kojem ima mnogo različitih ličnosti i zabavno je biti deo ove grupe. Veoma sam srećan zbog letošnje odluke da potpišem za Kliperse. Doneo sam pravu odluku. Uživam u svakom trenutku. Sjajno je kada si u mogućnosti da se takmičiš na svakom meču sa najboljim košarkašima na svetu, dodao je Teodosić.

Srpski plejmejker je u dosadašnjem delu sezone prosečno beležio 9,3 poena, 5,3 asistencije i 3,2 skoka, što ga čini jednim od najboljih novajlija u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter