0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Bogato, baš bogato – od derbija u ‘ligama petice’, preko Partizana u Ljubljani do finala EP u futsalu u istom gradu

Objavljeno: 10.02.18 u 08:50

Kao što smo navikli, i ove subote će poštovaoci sporta moći da uživaju u različitim utakmicama širom ‘starog kontinenta’.

Ako krenemo od naših timova, svakako će u prvom planu biti gostovanje Partizana u Ljubljani ekipi Olimpije Petrol. U slučaju poraza crno-beli će izgubiti svaku nadu da mogu do plej-ofa ABA j.t.d. lige, ako ona i dalje postoji. Meč se igra u 21 sat uz prenos na prvom programu na TV ArenaSport.

U istom gradu večeras ćemo pratiti poslednje i najvažnije utakmice Evropskog prvenstva u futsalu. Najpre će od 17 sati na SportKlubu 2 igrati meč za treće mesto između Rusije i Kazahstana, da bi na istom kanalu od 20:45h počelo veliko finale između starih znalaca Portugalije i Španije.

Naravno, kako su počele Zimske olimpijske igre u Pjongčangu, odmah su se zahuktala takmičenja na borilištima u ovom korejskom gradu, a prenose će od prepodneva raditi drugi program Javnog servisa Srbije.

Imaćemo prilike da gledamo danas nekoliko vrlo interesantnih okršaja u evropskim fudbalskim ligama, a izdvajaju se londonski klasik između Totenhema i Arsenala (SK1, 13:30h), a takođe u okviru Premijer lige i duel Mančester sitija i Lestera (SK 1, 18:30h).

Ne bi trebalo propustiti ni derbi Serije A između Napolija i Lacija (ArenaSport 4, 20:45h), kao i nepredvidivog Real Madrida koji dočekuje imenjaka iz Sosijedada (SK1, 20:45h).

Evo kompletne sportske TV ponude za subotu, 10. februar:.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter