2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUTRA PADA ODLUKA: Napadač Zvezde pod ozbiljnim znakom pitanja za CSKA!

Objavljeno: 10.02.18 u 10:15

Sutra bi trebalo da ima test opterećenja kada će se rešiti dilema oko nastupa u utorak.

Činilo se da će posle sedam dana mirovanja i terapija Ričmond Boaći moći, kako je HotSport najavio, da se priključi radu ekipi, ali sutra sledi definitivna odluka kada je u pitanju nastup golgetera u utorak protiv CSKA iz Moskve.

Strelac 42 pogotka u 2017. godini pokušava da dobije ‘bitku’, ali…

– Problem je što Boaći oseća bol i posle snimanja vidno je da nema problema sa mišićem već sa mestom gde je zadobio udarac. Sutra sledi test opterećenja, a nadamo se da jako bitan igrač će moci da napadne odbranu ruskog tima – poručili su za HotSport iz Crvene zvezde.

FOTO: FK Crvena zvezda

Kod Aleksandra Pešića ne postoji dilema i popularni ‘Šilja’ radi sa takmičarskim pogonom, koji se polako sprema za veliki megdan i uigravaju se taktičke opcije.

Jedan trening dnevno, pa u ponedeljak selidba u karantin u klupski hotel. Svaki korak je isplaniran…

0
0

2 Komentara

  1. Jeli neko možda sumnja da će Boaći igrati protiv CSKA?! Ma, ko sumnja, razuveriće se! Ovaj nemilosrdni strelac iz penala će sigurno igrati protiv CSKA! U pitanju su laži, mistifikacije i obmane zvezdinog rukovodstva, u vezi propalog transfera ovog nemilosrdnog strelca. Druga je stvar, kakav će efekat imati igranje Boaćija?! Uveren sam da će Boaći biti na nivou igara iz grupne faze lige Evrope! To je njegov standardni nivo – na nivou punjene paprike!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da je tačan podatak da je Boaći postigao 42 gola u 2017.g., on bi danas predvodio napad Barselone umesto Suareza! Kakvi foliranti. a gde su mu golovi i asistencije u grupnoj fazi lige Evrope? Tamo se nije video, kao da ga nije bilo u timu, i zato je i ostao u Zvezdi da nas bombarduje mističnim izjavama o njegovoj vezi sa onim gore, naravno preko plemenskog vrača! Dosta više o igraču koga niko neće!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter